Event med professionella kockar

 

 

 

DET SOM GÖR ETT EVENT OFÖRGLÖMLIGT ÄR MATEN.

 

Sveriges Kockar har lång erfarenhet av att genomföra event. Planerar du eller ditt företag ett event bör du kontakta oss. Förutom professionella kockar som kan skräddarsy en meny åt dig och dina gäster erbjuder vi servitriser, bartenders och projektledare som kan finnas på plats för att avlasta er. Kontakta oss och beskriv era planer så återkommer vi med förslag.

 

När det kommer till event är det matupplevelsen vi brukar ha huvudansvaret för, i många fall är det maten som är det centrala i dem eventen vi genomför. Antingen kommer vi med förslag på menyer och utföranden eller så skräddarsyr vi en meny och utförande. Vi har även erfarna projektledare som är anslutna till oss. I dem fallen vi ska ha helhetsansvaret för ett event brukar vi redan i offertstadiet involvera våra erfarna projektledare för att kunna planera och föreslå ett event som motsvarar kundens behov och förutsättningar.

Är du i planeringsstadiet inför enföretagsevent, firmafest, kundevent, bröllop eller en fest är du mer än välkommen att kontakta oss. 

 

Vi är oerhört stolta över att kunna presentera nedan kunder som anlitar oss för event:

 

Intrum Justitia                        Folksam             

 

Apoteket                      Eniro

 

Kontaktuppgifter:

Sveriges Kockar/Tonaz AB
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg

Telefon: 010-207 44 40
E-post: kontakt@sverigeskockar.se