AKTIV MATLAGNING

 

 

Vi erbjuder matlagningsstudion med köksutrustning i Stockholm, Göteborg och Malmö och fleratalet andra orter i Sverige. Aktiv matlagning lämpar sig för ett deltagarantal mellan 5-60 personer och passar utmärkt som företagsevent. Våra kockar anpassar menyn efter era förutsättningar och specifika behov.

Sveriges Kockar har lång erfarenhet av att genomföra aktiv matlagning tillsammans med nyfikna och matintresserade deltagare. Söker du tillsammans med ett sällskap en lärorik och rolig aktivitet på en och samma gång tycker vi definitivt att aktiv matlagning är något för er.

Aktiv matlagning brukar genomföras som teamaktivitet för att stärka samarbetet bland kollegorna på ett roligt och stimulerande sätt. Aktiviteten lämpar sig för företagsevent såsom kundevent och kick off.Sveriges Kockar erbjuder aktiv matlagning i egna lokaler i 10 orter i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aktiv matlagning kan även genomföras i hemmamiljö alternativt på ert kontor om ni har de rätta förutsättningarna . Aktiv matlagning går att genomföra med teman som vi fastställer tillsammans. Vill man genomföra aktiviteten i tävlingsformat går det också utmärkt. Vi samarbetar med Läderförkläden.se i de fall vi genomför aktiv matlagning i tävlignsform då vinnande laget får var sitt förkläde som man får behålla.

Är du i planeringsstadiet inför inför ett företagsevent, kundevent, aktivitet med vännerna  mm är du mer än välkommen att kontakta oss. 

Kontaktuppgifter:

Sveriges Kockar/Tonaz AB
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg

Telefon: 010-207 44 40
E-post: kontakt@sverigeskockar.se