Professionella kockar

Tupac Garcia

Hyr en professionell kock och ta in gourmetrestaurangen till ditt kök. Välj fritt mellan olika rätter som professionella kockar har komponerat ihop. Självklart går det att göra justeringar i samråd med kocken. Vill du ha tips och inspiration går det utmärkt att kontakta oss på kundtjänst. Kuvertpriserna som är angivna baseras på antalet personer ni fyller in i förfrågningsformuläret.

None
Stockholms län

Dela kockprofilen

Prisinfo
Antal personer Kuvertpris
Län: Välj län
Ort: Ange ort
Antal pers: Ange antal pers
Datum: Välj datum
Kock: Tupac Garcia
Meny:
Att betala: SEK 00
* Ink råvaror

Några frågor?

Ställ en fråga
None
Kalventrecote
None
Trerätters asien
None
Trerätters latinamerika
None
Stockholms län,

Några frågor?

Ställ en fråga

Personlig Introduktion

Tupac är en erfaren och välmeriterad kock som har en internationell karriär bakom sig. Förutom att Tupac har erfarenhet av att ha jobbat på toppkrogar i Stockholm såsom bland annat Michelinkrogen Nya Bon Lloc, Berns och flertalet andra toppkrogar i Stockholm har Tupac också jobbat på flertalet topprestauranger i Europa. Bland dessa kan nämnas Le Jardin Des Sens (2 Michelinstjärnor) i Montpellier och Club Gascon (1 Michelinstjärna) i London.

Tupac har även lång erfarenhet av event och catering under viktiga tillställningar såsom bröllop och företagsevent. Utöver det har han också genomfört konsultation i bland annat menydesign.

Tupac brinner för det internationella köket i allmänhet och det asiatisk köket i synnerhet vilket har kommit att bli en hörnsten i Tupacs matlagning. Han har bland annat i egen regi drivit flertalet Street Food koncept såsom bland annat Visby Street Food.

HAR JOBBAT PÅ BL.A. FÖLJANDE RESTAURANGER

- Berns
- Nya Bon Lloc
- Le Jardin Des Sens (Montpellier)
- Club Gascon (London)

Inga utvärderingar tillgängliga