VANLIGA FRÅGOR

 

Vi strävar ständigt mot att göra det så enkelt som möjligt för dig att använda våra tjänster. Vid frågor går det alltid bra att maila till kontakt@sverigeskockar.se.

Nedan har du svar på dem mest vanligt förekommande frågorna.

 

SKA MAN GE DRICKS?

Våra kockar förväntar sig ingen dricks och kräver inte heller någon dricks. Vill du ge kocken dricks är det förstås upp till dig.


 

VILKEN UTRUSTNING BEHÖVER JAG HA I KÖKET FÖR EN GOURMETMIDDAG HEMMA?

Ditt kök behöver vara normalutrustad, med det menar vi ugn med spis/häll, porslin, stekpannor. Vissa menyer kan kräva övrig utrustning, det kommer du i så fall få information om. Vi kan också ordna uthyrning av porslin vid behov.


 

ÄR MIN UTRUSTNING FÖRSÄKRAD?

Ja, din utrustning är försäkrad.


 

KAN VI HA EN MATLAGNINGSKURS HEMMA HOS MIG?

Det går alldeles utmärkt, våra kockar är vana vid att genomföra matlagningskurser. Kontakta kundtjänst för mer info.


 

KAN JAG LÄGGA TILL/TA BORT GÄSTER EFTER JAG HAR BESTÄLLT?

Ja, senast fem dagar innan eventet behöver vi dock veta exakt antal personer så att vi kan börja köpa in råvaror och planera eventet.


 

NÄR SKA JAG BETALA?

Fem dagar innan eventet.


GENOMFÖR NI FÖRETAGSEVENT?

Ja, vi erbjuder företagsevent och företagscatering.


NÄR BEHÖVS EN ASSISTENT/SERVISPERSONAL?

Vid trerätters middag rekommenderar vi att ha med en assistent/servispersonal vid sällskap över 15 personer. Alternativt att värden eller någon i sällskapet assisterar kocken. Vi erbjuder servispersonal och assistenter vid behov.


 

ALLMÄNNA VILLKOR

Betalning erläggs senast fem (5) dagar efter ett event. Av- eller ombokning av uppdraget kan göras kostnadsfritt 30 dagar före genomförande. Vid avbokning 29 till 8 dagar före genomförandet debiteras 30 procent av totalpriset. Sker avbokning 7 dagar eller senare före genomförandet debiteras totalpriset. Senast tre dagar innan ett event skall deltagarantalet vara fastställt, vid ändrat deltagarantal kan prisavvikelser förekomma. Vid beställning av presentkort faktureras totalbeloppet i samband med beställning. Våra allmänna villkor gäller såväl hyra kock, catering och företagscatering.

Beställare tillgodoser att det finns nödvändig utrustning för att tillreda dem aktuella rätterna. Med utrustning menas köksutrustning, porslin och andra behövliga hjälpmedel för detta evenemang.