BRÖLLOP/FESTMENY

Våra festmenyer anpassas till dina önskemål och passar utmärkt för företagscatering och catering till privatpersoner. Antingen utgår ni ifrån våra menyer eller så skräddarsyr vi en festmeny som motsvarar era önskemål och förutsättningar. Givetvis lämnar vi förslag på passande dryck. Vid behov erbjuder vi även eventpersonal och uthyrning av lokal och servis i samband med era event och företagscatering.

VARMRÄTTER KÖTT

  • Smördegsinbakad oxfilé med champinjonduxelle, madeirasås, smörstekt brysselkål och slottpotatis 265 kr/person
  • Oxfilé med pepparsås, rödlöksmarmelad och rödvinskokta haricot verts 255 kr/person
  • Lammytterfilé med potatis- och chévreterrin, saltbakade betor samt rödvinssky och timjanskum 265 kr/person
  • Helstekt entrecoté, noisettepotatis, helstekta champinjoner och smålök serveras med chilibearnaise 265 kr/person
  • Baconlindad oxfilé serveras med jacksonpotatis, foyotbearnaise och sallad på rostade säsongsprimörer 265 kr/person

VARMRÄTTER VILT

  • Viltbiff med hollandaise, gratinerad västerbottenost, mandelpotatispuré och grillade svartrötter 248 kr/person
  • Högrev Bourguignonne med glacerad lök, brynta kantareller samt rödvinsås  och potatis och parmesanpuré 248 kr/person
  • Hjortracks med rotsellericreme och bakade grönsaker i brynt smör 285 kr/person
  • Sojaglaserad vildsvinsfilé med friterade lökringar tomatconcassé och pilaffris 265 kr/person
  • Kalvytterfilé med potatisbakelse, rostad tomatcremé, fänkål och saffran serveras med glaserad svartrot 285 kr/person
  • Hjort med potatis- och chévreterrin, saltbakade betor samt rödvinssky och timjanskum 285 kr/person

VARMRÄTTER FISK

  • Kräftfyllda rödingrullader på smörslungad spenat med vitvinsås, svamp och pressad potatis 248 kr/person
  • Halstrad snabbgravad torsk med rotfruktspuré och knaperstekt bacon 248 kr/person
  • Halstrad röding med skaldjursrisotto, saffransås, smörslungad sparris toppat med gremoulata 248 kr/person
  • Halstrad gösfilé med smör- och dillslungad färskpotatis, kapris, pepparrot och vitvinssås 248 kr/person
  • Hälleflundra med emulsion på brynt smör och citron, fänkålscrudité, krutong och örter samt sallad på säsongens primörer 248 kr/person
  • Moules Mariniere serveras med nybakat surdegsbröd 198 kr/person

DESSERTER

  • Vaniljmousse med färska lime och basilikamarinerade jordgubbar 95 kr/person
  • Varm chokladfondant med glass och säsongens bär 95 kr/person
  • Hemmagjord kolaglass och choklad med nötkross och doppad banan 95 kr/person
  • Crème Brülèe med minitartelett på mjölkchoklad och säsongens bär 75 kr/person
  • Vitchoklad pannacotta med chokladchips 75 kr/person
  • Parfait på citron och lakrits serveras med rominkokta plommon 85 kr/person
  • Maräng Suisse 65 kr/person

FÖRRÄTTER

  • Carpaccio på sotade pilgrimsmusslor med charlottenlök och balsamicovinegrette 135 kr/person
  • Pilgrimsmussla med pestocremé, smörstekta rödbetor och parmachips 135kr/person
  • Skaldjurssoppa med krutonger och rostat vitlöksbröd 125 kr/person
  • Halstrad anka i tortillas med chipottlemajonnäs och schalottenlök 115 kr/person
  • Tartar av kallrökt lax och räkor på rågbröd med pepparot och löjrom 135 kr/person
  • Löjrom på brioche, picklad rödlök och smetana 135 kr/person
  • Anchorubbad grillad entrecoté med chipotlecreme och smålök på spett 135 kr/person

VARMRÄTTER VEGETARISK

  • Jordärtskockssoppa med smörstekt shiitakesvamp 178 kr/person
  • Vegetariska Wontonknyten med syrlig sallad på paksoi och puylinser 198 kr/person
  • Grillad halloumi med saltrostade betor, örtslungad anyapotatis och dragon crème fraiche 198 kr/person
  • Parmesanpanerad Zucchini med ljummen sallad på vikentomater serveras med krassecrème och mandelpotatis brioche 198 kr/person