HÄLSOWORKSHOP

 

 


Vi erbjuder hälsoworkshops för både stora och små sällskap. Våra kockar anpassar menyn efter era förutsättningar och specifika behov.

 


 

Känner du dig allt oftare trött och orkeslös på eftermiddagarna? Har du för vana att du hoppa över frukosten med bara en kaffe i farten, för att hinna till jobbet? Dagens samhälle går allt fortare och det kan ibland vara svårt att hinna med sig själv. Då är detta workshopen för dig.

Med hjälp av vår kostvetare och matkreatör lär du dig hur du enkelt kan göra en hälsosam frukost även om du är på språng eller hur du slänger ihop en enkel och hälsosam lunch samtidigt som det är gott. Du får även tips om hur du kan få snabb och effektiv vardagsmotion för hela kroppen på bara 10 minuter

Tillsammans  går vi igenom några enkla knep för att du ska få mer ork i livet. Vi träfas exempelvis på ditt/ert kontor, där vi först gör en liten fysisk aktivitet tillsammans enbart med din egna kropp som redskap.

Vi erbjuder denna workshop i två olika paket enligt nedan:

 

Paket 1- Smoothie en perfekt start på dagen. Pris från 495 kr/person
Vi börjar med en kort föreläsning om kost och hälsa som är relevant för er baserat på era utmaningar och önskemål på innehåll. Vi går igenom några spännande superfoods som ger dig den näring som krävs för att kunna prestera och vara effektiv. Ni får lära er några några enkla och nyttiga smoothies som kan vara den perfekta frukosten för den som lever i farten.

Efter föreläsningen får ni själva själva tillaga er egna hälso-smoothie med hjälp av er nya kunskap och spännande råvaror som vi har med oss.

Det hela avslutas med en provsmakning. Kan även ha tävlingsinslag där vi utser den bästa smoothien.

Tidsåtgång ca 2 timmar 


Paket 2. Hälsosam lunch. Pris från 595kr/person
Vi börjar med en föreläsning om kost och hälsa som är relevant för er baserat på era utmaningar och önskemål på innehåll. Vi går igenom hur man med små medel kan ändra sin livstil till det hälsosammare. Vi går igenom några hälsosamma lunchalternativ (Wraps, sallad, smoothies, syrade grönsaker) som sparar tid under vardagen samtidigt som du fyller kroppen med nyttiga råvaror som gör att du orkar prestera och vara effektiv. Det hela avslutats med att vi tillsammans laga till några nyttiga hälsoluncher som vi sedan dukar upp som en god avslutande lunch.

Tidsåtgång ca 2 timmar plus lunch