EVENT MED PROFFESIONELLA KOCKAR

 

None

DET SOM GÖR ETT EVENT OFÖRGLÖMLIGT ÄR MATEN

Vi erbjuder företagsevent och företagscatering med kockar i Stockholm, Göteborg, Malmö och flertalet andra orter i Sverige. Behöver ni bartenders, servitörer eller annan personal kan vi erbjuda det också. Vi erbjude vid behov även porslin, köksutrustning, tält, dekor mm.  

 

Sveriges Kockar har lång erfarenhet av planering och genomförande av event där fokus ligger matupplevelsen, våra erfarna projektledare och kockar tummar aldrig på kvalitén. Förutom professionella kockar som kan skräddarsy en meny åt dig och dina gäster erbjuder vi servitriser, bartenders och projektledare som alla jobbar mot samma mål. Kontakta oss och beskriv era planer och behov så återkommer vi med förslag.

 

Vi genomför varje event med stor entusiasm och nogrannhet. Vår spetskompetens ligger i matupplevelsen, våra erfarna kockar kan komponera ihop smaker med olika teman, händelser eller varför inte smaker som symboliserar ett företag. Utöver att vi skräddarsyr menyer och erbjuder duktiga kockar har vi också erfarna bartenders, servitriser och projektledare som alla jobbar mot samma mål, vilket är att göra just ditt event oförglömligt. Antingen kommer vi med förslag på menyer och genomförande eller så skräddarsyr vi tillsammans med dig som beställare en meny och utförande.  I dem fallen vi ska ha helhetsansvaret för ett event brukar vi redan i offertstadiet involvera våra erfarna projektledare för att kunna planera och föreslå ett event som motsvarar kundens behov och förutsättningar.

Är du i planeringsstadiet inför enföretagsevent, firmafest, företagscatering, kundevent, bröllop eller en fest är du mer än välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter:

Sveriges Kockar/Tonaz AB
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg

Telefon: 010-207 44 40
E-post: kontakt@sverigeskockar.se

 

 

Vi är oerhört stolta över att kunna presentera nedan kunder som anlitar oss för företagsevent:

företagsevent, eventkock