Aktiv matlagning med professionella kockar

 

 

LÄR DIG AV LAGA MAT SOM PROFFSEN

Vi erbjuder matlagningsstudion med köksutrustning i Stockholm, Göteborg och Malmö och fleratalet andra orter i Sverige. Aktiv matlagning lämpar sig för ett deltagarantal mellan 5-60 personer. Våra kockar anpassar menyn efter era förutsättningar och specifika behov.

Sveriges Kockar har lång erfarenhet av att genomföra aktiv matlagning tillsammans med nyfikna och matintresserade deltagare. Söker du tillsammans med ett sällskap en lärorik och rolig aktivitet på en och samma gång tycker vi definitivt att aktiv matlagning är något för er. Aktiv matlagning brukar genomföras som teamaktivitet för att stärka samarbetet bland kollegorna på ett roligt och stimularande sätt. Det kan också vara ett privat sällskap som består av matlagningsintresserade vänner som vill utveckla och vässa matlagningskunskaperna. Oavsett vilket är vi övertygade om att du kommer att stortrivas.

Sveriges Kockar erbjuder aktiv matlagning i egna lokaler i 10 orter i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Aktiv matlagning kan även genomföras i hemmamiljö alternativt på ert kontor, det viktiga är att det finns utrymmen att nyttja för hela sällskapet. . Det hela börjar med att vi fastställer förutsättningarna, därefter påbörjar vi planeringen med att skräddarsy en meny åt er utifrån era önskemål. Vi planerar tider och annat praktiskt därefter kommer kocken till er med färska råvaror och ett matlagningskunnande som gör dagen oförglömlig.

Är du i planeringsstadiet inför inför ett företagsevent, kundevent, aktivitet med vännerna  mm är du mer än välkommen att kontakta oss. 

Kontaktuppgifter:

Sveriges Kockar/Tonaz AB
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg

Telefon: 010-207 44 40
E-post: kontakt@sverigeskockar.se

 

 

 

 

Vi är oerhört stolta över att kunna presentera nedan kunder som anlitar oss för Aktiv matlagning: