Frilansa med Sveriges Kockar

 

Vi vill samarbeta med dig som vill kunna erbjuda mat- och dryckesupplevelser utifrån dina premisser. Med dina premisser menar vi utifrån din tillgänglighet och i den form som passar dig bäst. Vi vill verka och bidra för en blomstrande bransch där du som krögare, kock, sommelier , bartender etc ska kunna erbjuda event, provningar, catering och andra mat- och dryckesupplevelser.
 


Fördelar med att frilansa med Sveriges Kockar

- Flexibilitet, du genomför event när det passar
- Utforma egna arrangemang utefter dina premisser
- Kostnadsfri marknadsföring och kundtjänst

Med oss har du möjlighet att ta dig an spännade event och uppdrag då du kan dela med dig av dina mat- eller dryckeskunskaper och din passion för service. Du väljer själv vilken region eller stad du vill ha som arbetsområde, minst och högst antal gäster du kan ta hantera, prissättning, innehåll mm. Vi tycker det är kul med nischade och unika upplevelser som väcker intresse och som samtidigt är bildande. Det kan vara en specifik råvara, en provning du vill genomföra, en ny trend, ett expertisområde mm. Hos oss kan du erbjuda hemma hos uppdrag, catering, provningar, event och andra aktiviteter som är förknippade med mat och dryck.

Det är gratis att marknadsföra sina arrangemang hos oss, dock har vi en avgift i de fall ni får bokningar så att vi ska kunna marknadsföra och ha personal för kundtjänst och support. Dock ser vi att du som arrangör ska ha nödvändig erfarenhet och kompetens inom ditt område. Om du exempelvis ska erbjuda vinprovningar har vi krav på relevant erfarenhet och utbildning. Ska du exempelvis erbjuda hemma hos middagar som kock bör du ha erfarenhet av det sen tidigare. Vi finns som stöd och support i samband med att ni behöver hjälp för att komma igång.

Vi på Sveriges Kockar värdesätter kvalité och det förutsätter att du som arrangör håller en god standard. Vi jobbar med utvärderingar och följer upp boknignar så att kunden är nöjd efter utförandet av uppdraget. Eftersom man fritt som arrangör kan lägga upp event så är det viktigt för oss att se till att kunden får det som förväntas.

Klicka på "Skapa konto" för att registera ett konto.

Välkommen att kontakta oss ifall ni har funderingar!

Hälsningar
Teamet bakom Sveriges Kockar

+
Meddelande