Vanliga frågor

 

För beställare

Absolut, det kan vi erbjuda! Kontakta kundtjänst för offert.

Du betalar efter att ditt arrangemang är genomfört.

I de allra flesta fallen går det bra. Se bara till att kontakta oss på kundtjänst så att vi kan göra justeringarna tillsammans med arrangören.

Det går utmärkt, tänk bara på att det ska finnas utrymme för samtliga deltagare. Vi erbjuder också matlagningskurser i matstudio. Kontakta kundtjänst för info.

Vid trerätters middag rekommenderar vi att ha med en assistent/servispersonal vid sällskap över 15 personer. Alternativt att värden eller någon i sällskapet assisterar kocken. Vi erbjuder servispersonal och assistenter vid behov.

För arrangör

Efter att du registrerar dig kommer du kunna skapa event. Efter att du har registrerat ditt första event kommer vi på SK gå igenom din profil och dina event inför att de publiceras.

Ja, behöver du vägledning kring denna fråga får du gärna kontakta oss på kundtjänst.

Ja, om kunden exempelvis vill hyra porslin, servispersonal eller annat går det att ta direkt med kund och komma överens kring eventuella tillägg.

Nej, du är inte bunden till att acceptera dem förfrågningarna du blir tilldelad. Däremot förbinder du dig till att genomföra en förfrågan som du accepterar.

+
Meddelande