Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny
1. Grundbuffé
• Rostade rotfrukter med lagrad västerbottenost och örter
• Quinoasallad med råa betor, groddar, frön, fetaost och avokadodressing
• Dillkokt potatis
• Syrlig gurksallad med mango och pak choi
• Rucola med rostade pinjenötter och parmesan
• Lättvispat smör
• Hembakat bröd
2. Tillägg
• Hummer
• Kungskrabba
• Havskräftor
• Färska räkor
• Blåmusslor
• Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
• Ostron
• Löjrom
3. Tillägg toppingar
• Citron-Majonnäs
• Schalottenlöksvinägrett
• Aioli
• Dijonnaise
• Gräddfilssås
4. Plusmeny
• Räkcheesecake
• Yuzumajonnäs
• Vitlöksbröd
• Räkröra i avokado
Antonis heter jag och har varit kock på flertalet krogar i Göteborg. Jag har stor passion för husmanskost och det franska köket. Utöver det gör mitt ursprung från medelhavet att jag har en bredd i min matlagning. På senare år har jag fått intresse för maträtter som är "funky". Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång, jag har skapat en meny som jag har döpt till "funky" som ni kan ta del av. Det jag älskar med kockyrket är att jag hela tiden lär mig och utvecklas. Välkomna att kontakta mig inför er catering eller hemma hos middagar. Jag genomför även provningar i olivolja som också är en stor passion för mig.
GBG Catering buffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merGrekisk Buffe
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny. Det går ocks
Läs merMedelhavsbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merOlivoljeprovning
Program Mottagning med ett glas vin eller alkoholfri cider och tilltugg. Presentation om olivträdet
Läs merFunky 3 rätters
Min "funky" är lekfull och elegant. Välj 3 rätter i listan nedan! Förrätt • RÅBIFF Kapris, röd
Läs mer