Arrangera mat- och dryckesupplevelser

 

Sveriges Kockar bildades 2011 och har sen dess verkat i olika former. Vi har byggt upp ett nätverk av kunder och duktig branschfolk. Vi vill samarbeta med dig som vill kunna erbjuda mat- och dryckesupplevelser utifrån dina premisser. Med dina premisser menar vi utifrån din tillgänglighet och i den form som passar dig bäst. Vi vill verka och bidra för en blomstrande bransch där du som krögare, kock, sommelier , bartender etc ska kunna erbjuda event, provningar, catering och andra mat- och dryckesupplevelser.

Du väljer själv vilken region eller stad du vill ha som arbetsområde, minst och högst antal gäster du kan ta hantera, prissättning, innehåll mm. Vi tycker det är kul med nischade och unika upplevelser som väcker intresse och som samtidigt är bildande. Det kan vara en specifik råvara, en ny trend, ett expertisområde mm. Hos oss kan du erbjuda hemma hos uppdrag, catering, provningar, event och andra aktiviteter som är förknippade med mat och dryck.

Det är gratis att marknadsföra sina arrangemang hos oss, dock har vi en avgift i de fall ni får bokningar så att vi ska kunna marknadsföra och ha personal för kundtjänst och support. Dock ser vi att du som arrangör ska ha nödvändig erfarenhet och kompetens inom ditt område. Om du exempelvis ska erbjuda vinprovningar har vi krav på relevant erfarenhet och utbildning. Ska du exempelvis erbjuda hemma hos middagar som kock bör du ha erfarenhet av det sen tidigare. Vi finns som stöd och support i samband med att ni behöver hjälp för att komma igång.

För att använda våra tjänster kan ni börja med att registrera er genom att fylla i formuläret. Vi tar därefter kontakt med er för vidare dialog och information.

Välkommen att kontakta oss ifall ni har funderingar!

Hälsningar
Teamet bakom Sveriges Kockar

kontakt@sverigeskockar.se
010-207 44 40

+
Meddelande