Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny. Det går också att göra justeringar i samråd med kocken.
1. Grundbuffé
• Dolmadakia (Riskfyllda vinbladsrullar)
• Santorini Tomatsallad med caprisblad, rödlök och fetaost
• Gigantes (Jättebönor i tomatsås)
• Skordopsomo (Grillat hembakat vitlöksbröd.)
• Tiropitakia (Små fårostfyllda filodegspiroger)
• Feta psiti (Grillad fårost med chili och tomat.)
• Horta (Kokt cikoria, sallad, (maskrosblad) med
olja och citron. )
• Hembakat bröd
2. Tillägg protein
• Souvlaki (Marinerat fläskkött på spett)
• Moussaka (Aubergin, potatis, nötfärs och ostbechamel.)
• Giaourtoulou (Traditionell kebab gjord på lamm- och
nötfärs)
•Hirini brizola (Marinerad fläskkarré. )
• Stifado (Oxköttsgryta med charlottenlök i tomatoch mavrodafnivinsås.)
3. Tillägg toppingar
• Tzatziki (Yoghurt med gurka, vitlök och olivolja.)
• Melitzanosalata (Rökt auberginröra med fårost, vitlök,
chili samt röd och grön paprika.)
• Htipiti (Fåroströra med röd och grön
paprika samt chili. )
• Elies (Marinerade oliver)
4. Plusmeny
• Kolokithokeftedes (Stekta squashplättar med
vitlök och smulad fårost.)
• Tomatokeftedes (Stekta tomatplättar med smulad fårost.)
• Keftedes (Hemlagade köttbullar,Serveras i tomatsås)
• Loukaniko psito (Grillad bondkorv, kryddad.)
Antonis heter jag och har varit kock på flertalet krogar i Göteborg. Jag har stor passion för husmanskost och det franska köket. Utöver det gör mitt ursprung från medelhavet att jag har en bredd i min matlagning. På senare år har jag fått intresse för maträtter som är "funky". Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång, jag har skapat en meny som jag har döpt till "funky" som ni kan ta del av. Det jag älskar med kockyrket är att jag hela tiden lär mig och utvecklas. Välkomna att kontakta mig inför er catering eller hemma hos middagar. Jag genomför även provningar i olivolja som också är en stor passion för mig.
GBG Catering buffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merSkaldjursbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merMedelhavsbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merOlivoljeprovning
Program Mottagning med ett glas vin eller alkoholfri cider och tilltugg. Presentation om olivträdet
Läs merFunky 3 rätters
Min "funky" är lekfull och elegant. Välj 3 rätter i listan nedan! Förrätt • RÅBIFF Kapris, röd
Läs mer