 
			
		 
									
								 0 timmar
										
										
										0 timmar
										
										
									 20 - 100 personer
										
											20 - 100 personer
											
										
									Klassisk Julbord
Fisk
Löksill
Senapssill 
Skärgårdssill
Gravadlax 
Varmrökta lax 
Ägghalva med sikrom
Kött
Julskinka 
Rökt korv 
Julpastej 
Småvarmt
Apelsin- och honungsglasad fläsksida
Hemlagade julköttbullar
Prinskorvar
Janssons frestelse
Dillkokt potatis
Tillbehör
Rödbetssallad
Brieost
Kex 
Cheddar
Vörtlimpa
Knäckebröd 
Smör
Sötsaker
Ris à la Malta 
Chokladmousse 
Ischoklad
Julskum
Polkagrisar
 
													 
											Antonis heter jag och har varit kock på flertalet krogar i Göteborg. Jag har stor passion för husmanskost och det franska köket. Utöver det gör mitt ursprung från medelhavet att jag har en bredd i min matlagning. På senare år har jag fått intresse för maträtter som är "funky". Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång, jag har skapat en meny som jag har döpt till "funky" som ni kan ta del av. Det jag älskar med kockyrket är att jag hela tiden lär mig och utvecklas. Välkomna att kontakta mig inför er catering eller hemma hos middagar. Jag genomför även provningar i olivolja som också är en stor passion för mig.
GBG Catering buffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merSkaldjursbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merGrekisk Buffe
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny. Det går ocks
Läs merMedelhavsbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merOlivoljeprovning
Program Mottagning med ett glas vin eller alkoholfri cider och tilltugg. Presentation om olivträdet
Läs mer