Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny
1. Grundbuffé
• Spenat sallad med melon och lufttorkad skinka
• Tomatsallad med fetaost, rödlök, oliver och gurka
• Potatissallad med senap, kapris, gurka och krasse
• Bakade betor med citron dressing & getost
• Säsongens grönsallad med vinägrett
• Lättvispat smör
• Hembakat bröd
2. Tillägg protein
• Pestobakad Kyckling med citron & Parmesan ost
• Vitello Tonnato (kalv med tonfisksås)
• Grillad Chorizo
• Souvlaki Spett
3. Tillägg toppingar
• Hummus
• Tzatziki
• Tapenade
• Gremolata
4. Plusmeny
• Marinerad Oliver
• Färskostfylld minipaprika
• Grillad Paprika
• Lufttorkad skinka
Antonis heter jag och har varit kock på flertalet krogar i Göteborg. Jag har stor passion för husmanskost och det franska köket. Utöver det gör mitt ursprung från medelhavet att jag har en bredd i min matlagning. På senare år har jag fått intresse för maträtter som är "funky". Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång, jag har skapat en meny som jag har döpt till "funky" som ni kan ta del av. Det jag älskar med kockyrket är att jag hela tiden lär mig och utvecklas. Välkomna att kontakta mig inför er catering eller hemma hos middagar. Jag genomför även provningar i olivolja som också är en stor passion för mig.
GBG Catering buffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merSkaldjursbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merGrekisk Buffe
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny. Det går ocks
Läs merOlivoljeprovning
Program Mottagning med ett glas vin eller alkoholfri cider och tilltugg. Presentation om olivträdet
Läs merFunky 3 rätters
Min "funky" är lekfull och elegant. Välj 3 rätter i listan nedan! Förrätt • RÅBIFF Kapris, röd
Läs mer