Denna kurs är för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom fisk. Både att göra i ordning fisken samt att tillaga den. Du får bland annat lära dig hur du filear fisk så att du vågar handla färsk fisk från din lokala fiskhandlare. Rätterna som tillagas kommer du kunna tillaga hemma.
Kursen avslutas med en middag
Avsnitt och Meny
Filea fisk
Göra en god fiskfond
Göra din egen ceviche
Välj mellan att tillaga en torsk eller laxrätt
Niklas heter jag, varit kock i olika positioner under 12 år och brinner för mat. Jag blev kock för att kunna skapa rätter som skapar minnen och att själv kunna återskapa minnen från min barndom med hjälp av mat. Tycker framförallt att det är roligt att dela med mig av min kunskap. Om man ska lyfta från någon specialitet skulle det vara fisk och skaldjur.
Trerätters fisk- och skaldjur
Välj tre rätter från nedan: Förrätter Hummersallad med champagnevinägrett Löjrom på brioche, pi
Läs merFisk och skaldjursbuffé
För dig som vill förgylla din tillställning med en fisk och skaldjursbuffé, nedan meny kan anpassas
Läs mer