Här kan ni välja bland mina paradrätter som jag har samlat på mig efter alla mina år som kock.
Välj 3 rätter från nedan meny!
Förrätt
• SOTAD OXFILÉ
Löjrom, chips på Västerbottenost, gräddfil
• TONFISK
Rostade sesamfrön, yuzumajonnäs, kimchigurka
• GETOSTPANNACOTTA
Rödbetskräm, honungsrostade nötter
Huvudrätt
• HJORTYTTERFILÉ
Potatiskaka, pepparrot, enbärssky, pasternackschips pommes
• HALSTRAD TORSKRYGG
Dillkroketter, rödbetschips, kräftskum
• ANKBRÖST
Stuvad kål, kalvsky, silverlök, senapsfrön
Dessert
• CRÈME CARAMEL
Hjortron, blodapelsin, kanderade nötter
• SVENSKA JORDGUBBAR
Jordgubbar, drömkross, lättvispad grädde
• GODA OSTAR
Dessertostar, kryddbröd, hemgjord marmelad
Antonis heter jag och har varit kock på flertalet krogar i Göteborg. Jag har stor passion för husmanskost och det franska köket. Utöver det gör mitt ursprung från medelhavet att jag har en bredd i min matlagning. På senare år har jag fått intresse för maträtter som är "funky". Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång, jag har skapat en meny som jag har döpt till "funky" som ni kan ta del av. Det jag älskar med kockyrket är att jag hela tiden lär mig och utvecklas. Välkomna att kontakta mig inför er catering eller hemma hos middagar. Jag genomför även provningar i olivolja som också är en stor passion för mig.
GBG Catering buffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merSkaldjursbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merGrekisk Buffe
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny. Det går ocks
Läs merMedelhavsbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merOlivoljeprovning
Program Mottagning med ett glas vin eller alkoholfri cider och tilltugg. Presentation om olivträdet
Läs mer