Förrätt
Tartar på rökt lax med gurkvinaigrette, forellrom och pocherat vaktelägg
Huvudrätt
Tournedos Rossini
(Oxfilé, anklever, tryffel) med rostad potatis och panaché på grönsaker
Dessert
Grillad sockerkaka med syrad vaniljgrädde och jordgubbs & svartpeppar kompott
Hyr en kock för en kväll, laga mat på er svensexa & möhippa, fest, matlagningskväll på kontoret eller varför inte en matlagningskurs? Även vegtariskt eller veganskt. Listan kan göras lång på när man vill ha hjälp med mat & planering. Med mångårig erfarenhet som professionell kock så har jag hunnit med att samla inspiration från mina arbetsplatser på lyxhotell både i Sverige och i utlandet, diverse krogar och saluhallar och från mina många resor. Med personlig service och detta i bagaget så skräddarsyr jag eventet, middagen festen etc. helt efter era önskemål, på svenska eller engelska.
3-rätters meny
Förrätt Krämig kronärtskocka med krispig tryffelsalami och bakade tomater * Huvudrätt Majskyckli
Läs mer3-rätters meny
Förrätt Jordärtskockssoppa med serranocrisp * Huvudrätt Svartpeppar och stjärnanisglaserad h
Läs mer3-rätters meny Veganskt
Förrätt Rökt morot med syrad gurka och tångkaviar * Huvudrätt Blomkål & linsfylld svamp esc
Läs mer