Min "funky" är lekfull och elegant.
Välj 3 rätter i listan nedan!
Förrätt
• RÅBIFF
Kapris, rödlök, dijonsenap, krämig äggula, betor
• VARIATION PÅ BETOR
Rostade nötter, brynt smör
• SOTAD LAX
Sojamajonnäs, syltad lök, krutonger
Huvudrätt
• RYGGBIFF
Tryffel, krispig svamp, jordärtskocks chips, kalvsky, hasselbackspotatis
• LAMMYTTERFILÉ
Gremolata, rotsakspuré, rödvinsås, confiterade tomater
• UNGSBAKAD SEJRYGG
Beurre blanc, blåmusselfond, chili, kräftstjärt, forellrom, potatis
Dessert
• VIT CHOKLADPANNACOTTA
Lingonkaka, pistagenötter
• ÄPPELTARTE
Kanderade nötter, hemgjord vaniljglass, Baileys
• GODA OSTAR
Svenska dessertostar, kryddbröd, hemgjord marmelad
Antonis heter jag och har varit kock på flertalet krogar i Göteborg. Jag har stor passion för husmanskost och det franska köket. Utöver det gör mitt ursprung från medelhavet att jag har en bredd i min matlagning. På senare år har jag fått intresse för maträtter som är "funky". Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång, jag har skapat en meny som jag har döpt till "funky" som ni kan ta del av. Det jag älskar med kockyrket är att jag hela tiden lär mig och utvecklas. Välkomna att kontakta mig inför er catering eller hemma hos middagar. Jag genomför även provningar i olivolja som också är en stor passion för mig.
GBG Catering buffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merSkaldjursbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merGrekisk Buffe
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny. Det går ocks
Läs merMedelhavsbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merOlivoljeprovning
Program Mottagning med ett glas vin eller alkoholfri cider och tilltugg. Presentation om olivträdet
Läs mer