Följ med till Italien under en kväll. Jag tillagar en trerätters middag med fokus på italienska rätter och råvaror. Ni får en presentation kring de olika rätterna och dess historik.
Nedan finner ni menyförslag (välj tre rätter):
Förrätter:
Ångade musslor i kryddig tomatsås vitlök med rostad focaccia
Kalvköttbullar med tomat, basilika och ricotta
Nybakade "tigellebullar" med parmaprosciutto
Varmrätter:
Ricottacavatelli med räkor, lax och pestosås
Bräserad lammlägg med saffransrisotto
Grillad filet Mignon med spenat, potatismos och tryffelsmör
Desserter:
Valnötskaka med choklad och salt&karamell glass
Tiramisu
Ostkaka gjord på ricotta, serveras med säsongens bär
Rickardo är en italiensk kock som har 12 års erfarenhet. Född i Venedig och brinner för det genuina italienska köket. Är specialiserad på pasta, tryffel och italiensk fine dining. Erbjuder bland matkurser, catering och hemma hos middagar.
Handgjord pasta
Ultimata kursen för alla pastaälskare. Du älskar pasta men kanske inte kan göra egen pasta? Följ med
Läs merItaliensk buffé
Italiensk buffé som passar utmärkt för dig som vill slippa tänka på maten i samband med ditt event.
Läs merItaliensk Helgkasse
Kassen innehåller en komplett trerättersmeny Beställ senast torsdag för avhämtning fredag eller lör
Läs mer