En trerätters viltmeny med lokala råvaror. Eventuella justeringar i menyn kan göras i samråd med kund.
Förrätt
Lättrökt ankbröst på råraka serveras med gräddfil, rödlök samt syltad gulbeta
Varmrätt
Smörstekt älgfilé med höstens rotsaker, inkokta kantareller, friterad morot. Serveras med rödvinssås på Amarone
Efter rätt
Lingon pannacotta med mynta créme
Hej, Sven Åke här! En norrlänning som under dom senaste 18 åren har jobbat på finkrogar i Stockholm och även drivit egna krogar. Tyngden för mig ligger i klassisk svensk mat, gärna vilt och rustikt. Att få blanda olika delar av Sverige på en meny är något jag brinner för. Jag vill att du ska få göra en kulinarisk resa genom middagen och den bygger jag gärna med dig så att vi får fram ett resultat som just du vill förmedla. Jag är flexibel och en problemlösare. Så berätta, hur jag kan hjälpa just dig?
Exklusiv Vildmarksmeny
En exklusiv vildmarksmeny med noggrant utvalda råvaror från svenska skogar och vattendrag Förrätt
Läs merTrerätters lyxmiddag
En lyxig trerättersmiddag som passar utmärkt för exempelvis nyårsafton Förrätt Varmrökt fjällrö
Läs mer