Vilka viner passar till vilken mat, hur ska man tänka när man väljer vin till middagen?
Jag är kock och sommelier har flera års erfarenhet av matlagning utomlands och jobbar även med vinimport för Robusta vin. Kombinationen av mat och vin är ett ämne som många känner sig obekväm med. Varför inte ha en kul afton med kollegorna eller kompisgänget samtidigt som vi tillsammans går igenom grunderna i konsten att hitta rätt vin till nästa middagsbjudning?
På provningen kommer vi testa 5 viner och bena ur strukturen i vinerna är, hur vinet egentligen smakar samt vilken typ av mat som hade passat eller inte passat dessa viner.
Vi kommer även att gå igenom enklare vintermer som hjälper er att hitta rätt vin nästa gång ni bjuder på middag.
Provningen kan äga rum hemma hos er, på kontoret eller i min vinkällare i centrala Göteborg
//Musse
Kock och sommelier ! Har jobbat som kock i Tyskland, Devon, London och hemma i Göteborg. Senare år har jag nördat in mig i vin och jobbar för tillfället på Robusta Vin. Håller gärna i provningar antingen hos er eller i min vinkällare i centrala göteborg. Kan skräddarsy en provning efter era egna önskemål om ni har något specifikt ämne ni vill fördjupa er inom. //Musse