Program
Mottagning med ett glas vin eller alkoholfri cider och tilltugg. Presentation om olivträdets kulturhistoria och skötsel från plantering till skörd. Genomgång av olika olivsorter och tillverkning av olivolja m.m. Vi talar även om olivoljans goda hälsoeffekter. Efter presentationen gör vi en olivoljeprovning tillsammans där vi följer vårt provningsprotokoll med färg, doft och smak. Avslutningsvis finns möjlighet till egna inköp på plats.
Fakta
Vi tar emot grupper på 6–16 personer på vardagskvällar kl 19.00.
En provning tar ca: 1,5 - 2 timmar.
Pris per person inklusive ett glas vin eller alkoholfritt alternativ och tilltugg.
Antonis heter jag och har varit kock på flertalet krogar i Göteborg. Jag har stor passion för husmanskost och det franska köket. Utöver det gör mitt ursprung från medelhavet att jag har en bredd i min matlagning. På senare år har jag fått intresse för maträtter som är "funky". Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång, jag har skapat en meny som jag har döpt till "funky" som ni kan ta del av. Det jag älskar med kockyrket är att jag hela tiden lär mig och utvecklas. Välkomna att kontakta mig inför er catering eller hemma hos middagar. Jag genomför även provningar i olivolja som också är en stor passion för mig.
GBG Catering buffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merSkaldjursbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merGrekisk Buffe
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny. Det går ocks
Läs merMedelhavsbuffé
Här väljer ni Grundbuffén, ett eller flera Proteintillägg och sedan toppingar/plusmeny 1. Grundbu
Läs merFunky 3 rätters
Min "funky" är lekfull och elegant. Välj 3 rätter i listan nedan! Förrätt • RÅBIFF Kapris, röd
Läs mer