Få svar på alla frågor du kanske har varit rädd för att ställa när det kommer till vin! Lär dig grunderna när det kommer till vin, från hur det framställs, hur du kan "lära känna ett vin" genom att läsa etiketten på flaskan, hur man smakar & pratar vin.
Vi går även igenom hur du bör förvara vin och kombinera det med mat på en grundläggande nivå.
Provsmakningen omfattar 5-6 viner och vi kommer att fokusera på strukturen av vin, olika stilar och gå igenom de vanligaste druvsorterna.
Provningen kommer att äga rum i centrala Göteborg i vår utbildningslokal. För er som har önskemål om en måltid efter provningen finns det några restauranger i närheten som vi kan rekommendera.
Detta event går också att genomföra i era lokaler. Kontakta kundtjänst på Sveriges Kockar för mer information.
Paul är sommelier med över 15 års erfarenhet av vin i olika roller såsom servitör, restaurangchef och sommelier. På senare tid ägnar Paul merparten av sin tid åt att undervisa inom vin och dryck. Allt från avslappnade vinprovningar till att utbilda serveringspersonal och restaurangchefer på prestigefyllda hotell.
Vinkurs Syrah
Under denna provning för vi en djupdykning av den fantastiska druvan Syrah. Utforska kraften, elegan
Läs mer