Rekrytering

REKRYTERING AV KOCKAR

Sveriges Kockar består till stor del av självgående och flexibla kockar med bred kompetens. Ända sedan Sveriges Kockar grundades har vi fått förfrågningar från restauranger som har behövt hjälp med rekrytering av kockar. Eftersom att kockar är ett av de främsta bristyrkena i Sverige har det för oss handlat om att ha ett utvidgat nätverk av kockar som redan är yrkesverksamma men kan tänka sig byta jobb. 

Inom vårt affärsområde Rekrytering hjälper vi er med rekryering av kockar och köksmästare. Vi är måna om att endast åta oss dem uppdragen där vi med säkerhet har kandidater att presentera. Många av kockarna i vårt nätverk kan tänka sig flytta om uppdraget är rätt. Vi rekryterar kockar både till restuaranger samt renodlade catering och festvåningar.

Utöver rekrytering erbjuder vi också restaurangkonsulter för kortare och längre uppdrag.

Sveriges Kockar erbjuder även ett rekryteringspaket som riktar sig till dig som vill nå ut till Sveriges professionalla kockar via vårt massiva nätverk. Vårt rekryteringspaket består bland annat av en riktad annonsering med en tydlig målgrupp som du som annonsör definierar. Läs mer om våra Rekryteringspaket via nedanstående länk:

 Rekryteringspaket (65,5 kB)


Sveriges Kockar/Tonaz AB
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg
Telefon: 010-207 44 40

E-post: kontakt@sverigeskockar.se

 

 


NÅGRA AV VÅRA KUNDER