En exklusiv vildmarksmeny med noggrant utvalda råvaror från svenska skogar och vattendrag
Förrätt
Rökt öring från Hälsingland serveras med vitvinsky med hjortron och rårörda lingon
Varmrätt
Fjällripa med höstkantareller serveras med gräddig viltsky på enbär samt rostade rotfrukter med backtimjan
Efterrätt
Liten osttallrik med lokalt producerade ostar från Härjedalen och Hälsingland serveras med flatbröd och hjortron
Hej, Sven Åke här! En norrlänning som under dom senaste 18 åren har jobbat på finkrogar i Stockholm och även drivit egna krogar. Tyngden för mig ligger i klassisk svensk mat, gärna vilt och rustikt. Att få blanda olika delar av Sverige på en meny är något jag brinner för. Jag vill att du ska få göra en kulinarisk resa genom middagen och den bygger jag gärna med dig så att vi får fram ett resultat som just du vill förmedla. Jag är flexibel och en problemlösare. Så berätta, hur jag kan hjälpa just dig?
Trerätters viltmeny
En trerätters viltmeny med lokala råvaror. Eventuella justeringar i menyn kan göras i samråd med kun
Läs merTrerätters lyxmiddag
En lyxig trerättersmiddag som passar utmärkt för exempelvis nyårsafton Förrätt Varmrökt fjällrö
Läs mer