Menyn nedan går att anpassa utefter specifika önskemål. Jag tar med mig färska råvaror från lokala producenter, grill och tillbehör. Behöver ni hjälp med tält, serveringspersonal och porslin kan jag ordna det också.
Våra allra bästa styckdetaljer som grillas till perfektion:
Entrecôté
Flankstek alt. Kalv cuvette
Lammracks
Kyckling
Majs
Chorizo
Till denna buffé serverar vi utvalda tillbehör såsom:
Rostade betor med getost, honung & ruccola
Tomatsallad med mozzarella, silverlök & färsk basilika
Potatissallad med vårprimörer
Grönsallad
Bbq-sås ”Texas smoke”
Chimichurri
Coleslaw
Kryddsmör
Bröd och smör
Fredrik Björklund har över 30 års erfarenhet som kock och under många av sina år arbetat som köksmästare på flertalet restauranger i Stockholm. Brinner extra mycket för det franska köket. Har god erfarenhet av arrangemang av alla slag såsom bröllop, event mm.
Trerätters Stockholm
Meny 1 Pankopanerad pilgrimsmussla, grön ärtpuré, svart vitlöks aioli, örtsallad, rostade kavring
Läs mer