Välj tre rätter från nedan:
Förrätter
Hummersallad med champagnevinägrett
Löjrom på brioche, picklad rödlök och smetana
Huvudrätter
Hälleflundra med emulsion på brynt smör och citron, fänkåls crudité, krutong och örter samt sallad på säsongens primörer
Halstrad snabbgravad torsk med rotfruktspuré och knaperstekt bacon
Efterrätt
Crème Brülèe med minitartelett på mjölkchoklad och säsongens bär
Varm chokladfondant med glass och säsongens bär
Niklas heter jag, varit kock i olika positioner under 12 år och brinner för mat. Jag blev kock för att kunna skapa rätter som skapar minnen och att själv kunna återskapa minnen från min barndom med hjälp av mat. Tycker framförallt att det är roligt att dela med mig av min kunskap. Om man ska lyfta från någon specialitet skulle det vara fisk och skaldjur.
Fiskkurs med Niklas
Denna kurs är för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom fisk. Både att göra i ordning fisken sam
Läs merFisk och skaldjursbuffé
För dig som vill förgylla din tillställning med en fisk och skaldjursbuffé, nedan meny kan anpassas
Läs mer