Professionella kockar

Claes Bilock

Hyr en professionell kock och ta in gourmetrestaurangen till ditt kök. Välj fritt mellan olika rätter som professionella kockar har komponerat ihop. Självklart går det att göra justeringar i samråd med kocken. Vill du ha tips och inspiration går det utmärkt att kontakta oss på kundtjänst. Kuvertpriserna som är angivna baseras på antalet personer ni fyller in i förfrågningsformuläret.

None
Stockholms län

Dela kockprofilen

Prisinfo
Antal personer Kuvertpris
Län: Välj län
Ort: Ange ort
Antal pers: Ange antal pers
Datum: Välj datum
Kock: Claes Bilock
Meny:
Att betala: SEK 00
* Ink råvaror

Några frågor?

Ställ en fråga
None
Latininspirerad trerätters
None
Asieninspirerad trerätters
None
Stockholms län,

Några frågor?

Ställ en fråga

Personlig Introduktion

För Claes började matintresset när han flyttade hemmifrån. I 20-års åldern var han med i en middagscirkel, och började därefter på dåvarande Matpedagogerna, en kockskola i Sundbyberg utanför Stockholm. Det året sommarjobbade han på Grinda Wärdshus i Stockholms skärgård och efter det rullade det på med jobb på en av Stockholms bästa köttkrogar, Svartengrens. Han har även jobbat på fiskkrogen Molde fjordstuer i Norge och en till sväng på Grinda. Utöver det har Claes varit kock på Två små svin i Årsta. Claes har god erfarenhet av hemma-hos-middagar och event.

HAR JOBBAT PÅ BL.A. FÖLJANDE RESTAURANGER

- Grinda Wärdshus
- Svartengrens
- Restaurang mynchen
-Två små svin

Inga utvärderingar tillgängliga