OM SVERIGES KOCKAR

 

 

 

VI ÄLSKAR GOD MAT OCH FÖRSTKLASSIG SERVICE.
DET ÄR ALLT VI GÖR.
 

Tillsammans med landets mest talangfulla kockar, servitriser och bartenders erbjuder Sveriges Kockar event och cateringuppdrag. Vi har arrangerat och genomfört åtskilliga företagsevent, matarrangemang bröllop och matlagningskurser. Gemensamt för alla våra tjänster är att våra kunders behov alltid kommer först.

Även om maten alltid står i centrum avseende våra tjänster och i samband med våra leveranser är det inte allt. I samband med att vi blir anlitade under företagsevent, bröllop, födelsedagsmiddagar och andra event är vår målsättning att skapa oförglömliga tillfällen.

Våra ledord är kvalité, kreativitet och service och våra ledord genomsyrar hela vår verksamhet. Våra talangfulla medarbetare arbetar hårt för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. För i slutändan är det inte bara god mat vi erbjuder, våra kunder vänder sig till oss för en upplevelse. Utöver talangfull restaurangpersonal har vi även erfarna projektledare och eventpersonal.

Något som gjort att vi så snabbt lyckats expandera och inta en ledande marknadsposition är att vi lever som vi lär. Vår kvalitetssäkring av kockar och övrig personal vi arbetar med är rigorös. Vi är obevekligt lojala våra kunder och försöker bemöta varje kund som vi själva vill bli bemötta.

Kontaktuppgifter:

Sveriges Kockar/Tonaz AB
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg

Telefon: 010-207 44 40
E-post: kontakt@sverigeskockar.se