Event

EVENT MED PROFESSIONELLA KOCKAR

Sveriges Kockar har lång erfarenhet av planering och genomförande av event där fokus ligger matupplevelsen. Våra erfarna projektledare och kockar tummar aldrig på kvalitén när det kommer till våra event. Förutom professionella kockar som kan skräddarsy en meny åt er och era gäster erbjuder vi servitriser, bartenders och projektledare som alla jobbar mot samma mål. Kontakta oss och beskriv era planer och behov så återkommer vi med förslag.

Vi genomför varje event med stor entusiasm och noggrannhet för att säkerställa att ditt event blir minnesvärt. Vår spetskompetens ligger i matupplevelsen, våra erfarna kockar kan komponera ihop smaker med olika teman, händelser eller varför inte smaker som symboliserar ett företag. Utöver att vi skräddarsyr menyer och erbjuder duktiga kockar har vi också erfarna bartenders, servitriser och projektledare som alla jobbar mot samma mål, vilket är att göra just ditt event oförglömligt. Antingen kommer vi med förslag på menyer och genomförande eller så skräddarsyr vi tillsammans med dig som beställare en meny och utförande.  I dem fallen vi ska ha helhetsansvaret för ett event brukar vi redan i offertstadiet involvera våra erfarna projektledare för att kunna planera och föreslå ett event som motsvarar kundens behov och förutsättningar.

Är du i planeringsstadiet inför enföretagsevent, firmafest, företagscatering, kundevent, bröllop eller en fest är du mer än välkommen att kontakta oss.


Kontaktuppgifter:

Sveriges Kockar/Tonaz AB
Sten Sturegatan 6
411 39 Göteborg
Telefon: 010-207 44 40

E-post: kontakt@sverigeskockar.se


VÅRA KUNDER INOM EVENT